Eetstoornissen overwinnen met hypnose: in één sessie – mét garantie (17)

Eetstoornissen-weg-met-hypnose … is dit echt mogelijk in slechts één sessie???

Eetstoornissen-weg-met-hypnose

 

 

Hypnose is een geestelijke toestand waarin:
het kritisch vermogen van de geest wordt verkleind en selectief denken verkregen wordt.

 

 

 

Volgens de Silva Methode is het gewoon een mentale staat waarin je verkeert, waar je de mogelijkheid geboden wordt je kritisch, oordelend vermogen (tijdelijk) te stoppen en het aandachtsveld tijdelijk te vernauwen. Binnen het innerlijke bewustzijn wordt de gewenste nieuwe informatie opgeslagen en de oude gewist. Motivatie wordt versterkt en gedragspatronen veranderd.

 

Kan iedereen gehypnotiseerd worden?

NEEN!!!!!

Je moet bereid zijn suggesties op te volgen, die je door een vakkundig hypnotiseur aangeboden worden. Verbeelding, gevoeligheid en ontvankelijkheid zijn een noodzaak om in trance te geraken. Een positieve houding en de verwachting dat het zal lukken zijn belangrijke factoren om de doelstellingen door middel van hypnose te bereiken.

Is deze ingesteldheid bij jou aanwezig en kan je toch niet gehypnotiseerd worden, dan betaal je je consult uiteraard niet, ook al heeft de hypnotiseur voor jou 90 minuten gereserveerd.

Het allerbelangrijkste aspect van hypnose is de wijze waarop de trance de oorzaak van een probleem en alles wat daarmee in verband staat, helpt ontdekken en kan veranderen.

Nog andere toepassingen van hypnose:

telkens in één sessie:

met link voor contact onderaan artikel

– stressbestrijding
– overgewicht door stress, verkeerd eetgedrag
– angsten (o.a. vliegangst) en fobieën (o.a. spinnen)
– depressie
– chronische pijn
– ontwenning van rookverslaving
– allergieën
– vermoeidheid
– hoofdpijn
– spijsverteringklachten
– spraakproblemen
– alcohol & drugsverslaving
– loslaten van negatieve emoties
– versterken van zelfvertrouwen
– enz. …

Men kan hypnose het best beschouwen als een manier om iemand (weer) bewust te laten worden van vroegere ervaringen en om hem te helpen zijn houding en overtuigingen van binnenuit te veranderen.

 

Slechts één sessie nodig en dat voor € 45

 

Waar gaat het eigenlijk concreet over?

Denk even aan je computer.     Eetstoornissen-weg-met-hypnose

Binnenin zit een “harde schijf” waarop alle gegevens opgeslagen worden die jij manueel ingeeft. Je ziet ze niet, maar ze zijn er wel. Dat weet je maar al te goed wanneer je  – als beginneling – uren tokkelwerk vergat op te slaan. Ik spreek uit ervaring. Dat overkomt je één keer in je leven!!! Nadien wéét je het wel.

Je kan de informatie van die harde schijf pas lezen, wanneer je je monitor opent.

Zo gaat het ook met ons onderbewustzijn. Dit is de harde schijf van onze “personal computer”.

Elke informatie, gebeurtenis, herinnering, gedachten-erfgoed, beelden, noem maar op … wordt opgeslagen. Van je prilste levensjaren tot de dag van vandaag. Nu kan je door wilskracht dit onderdrukken, de info niet lezen, doen dat het er niet is, … maar alles is wel kristalhelder ingeprent. Word je door iets van buitenaf getriggerd, stuurt het onderbewustzijn deze informatie naar je bewustzijn en ga je recht evenredig handelen.

 

Eetstoornissen hebben een lange weg afgelegd.

 

In de loop der jaren is het onopgemerkt mis gegaan. Je bent eten als soelaas gaan gebruiken:

  • als troost die je nodig had en die niet kwam
  • bij een beloning die uitbleef na je geleverde inspanningen
  • het gemis aan geborgenheid en veiligheid die je niet ervaarde
  • wanneer je je onbegrepen voelde
  • bij verdriet
  • vul zelf maar aan

Je merkte dat eten je gaf wat je op dat moment miste. Het is een gewoontehandeling geworden, waar je zelfs niet meer bij stilstaat. Het is als het ware je tweede natuur geworden. Het zijn eetstoornissen geworden.

Helaas zijn oude gewoonten hardnekkig. Vol goede moed ga je er telkens tegenaan en steeds  moet vaststellen dat je constant het onderspit delft. Waarom??? Omdat dit informatie is die opgeslagen is op jouw harde schijf.

Mensen zeggen vaak: het zit tussen je twee oren.

Eetstoornissen-weg-met-hypnose

Het onderbewustzijn – de kleine hersenkwabben: het cerebellum – bevindt zich ook ter hoogte van je twee oren: er dus tussen, net dààr waar je hoofd de hals raakt!!!!

 

Je blijft vreten om er onmiddellijk daarna spijt van te hebben.

Het is sterker dan jezelf en met het aantal van je goede voornemens kan je wel een boek schrijven.

Ja toch …

Eetstoornissen-weg-met-hypnose is dus eigenlijk simpel.

De hypnotiseur wist de gegevens die verband houden met verkeerd eetgedrag. Maar dan ook enkel dat “bestand”. Wanneer iets van de harde schijf verwijderd is, kan je het onmogelijk terughalen. In dit geval mogen er ontelbare triggers komen van buitenaf: er is geen link meer om onder die omstandigheid of situatie deze met eten te gaan compenseren.

 

Zoals je op je toetsenbord de knop “delete” indrukt, zo worden ongewenste gegevens uit je onderbewustzijn verwijderd. 

 

Eetstoornissen-weg-met-hypnose

 

Dus met één druk op de “mentale “ knop is alles weg in één sessie.

 

Eetstoornissen-weg-met-hypnose: met garantie

 

Het is een menselijk gebeuren. Mogelijk slaat de hypnose niet aan, geraakte je niet diep genoeg in trance. Daar is de hypnotiseur niet persoonlijk voor verantwoordelijk. Maar het is wél een kwestie van eerlijk zakendoen!

Een volle maand ga je jezelf observeren: functioneer je soepel, los van oude ingebakken informatie en kan je bewust met eten omgaan, dan zal je moeiteloos vermageren. Je zal je dan voeden en niet meer vullen, zoals voorheen. Je zal voelen hoe je mentaal bevrijd bent van een enorme tiran: dat stemmetje dat je steeds onweerstaanbaar naar eten deed grijpen in benarde situaties.

Lukt het je wel, maar merk je echter dat het toch inspanning vraagt om van dàt bepaald ongezond eten af te blijven, geef je een seintje. De hypnose wordt dan gratis overgedaan op een veel dieper niveau van trance en zeer doelgericht naar dat specifiek probleem.

Via deze link kan je contact opnemen met de hypnotiseur.

Er wordt enkel op afspraak gewerkt.

Eetstoornissen-weg-met-hypnose kan écht!

 

Eetstoornissen-weg-met-hypnose

Zeer belangrijk is het om te weten wat goede voeding is: lees daarvoor mijn vorige blogs.

 

 

Wil je toch al graag andere bronnen raadplegen voor meer recepten?

 

1. De afslank receptenbijbel valt bij zovelen enorm in de smaak. Ga eens grasduinen via onderstaande link. Misschien spreekt het ook jou aan en ga je er mee aan de slag! Want je weet dat JIJ het zelf moet doen …

Klik hier voor meer informatie.

 
2. Simpel Slank is niet het zoveelste dieetboek, maar een verfrissend afslankplan/boek, waarbij overgewicht bij de echte oorzaak wordt aangepakt: het balanceren van je lichaamseigen hormonen.  Mogelijk voel je je hier goed bij. Voor elk wat wils.  Het zou op jouw lijf kunnen geschreven zijn en is het voor jou een geschenk uit de hemel.

Wanneer je nieuwsgierig bent en méér wil weten: klik dan op deze link.

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *