10kg in 14 dagen vermageren – wáárom zou je in ‘s hemelsnaam??? (21)

10kg-in-14-dagen-vermageren … is dàt je bedoeling?

 

Het kan écht!!! Als je genoeg discipline aan de dag kan leggen en het 14 dagen volhoudt, garandeer ik je dat je dat zwarte “jurkje” weer kan aandoen.

 

10kg-in-14-dagen-vermageren

 Fier poseer je en als je thuis voor je spiegel staat, roep je het uit:

“Joepi, ik kan weer in mijn lievelingskleedje”

 

 

10kg-in-14-dagen-vermageren

 

 

 

 

Voor hoeveel weken???  Na hoeveel dagen spant het weer?

 

 

 

 

 

Hoe vlug ga je jezelf opnieuw belonen voor de geleverde inspanning? Dit móet gevierd worden!!!  Ja toch … ?

Vóór je ’t weet, komen de grammetjes er weer aan, want:

Cellen hebben een goed geheugen

 

Maanden, jaren deed je erover om aan je huidige gewicht te komen. Na elk dieet werd je afgestraft, want de kilo’s kwamen er eens zo vlug weer bij en gegarandeerd: méér dan toe je begon.

Nu is de maat vol: ze moeten er af! Je gaat voor de optie: 10kg-in-14-dagen-vermageren.

Even doorzetten, een korte pijn: 14 dagen is niet onmogelijk! Je leeft op zuivere wilskracht: het resultaat is verbluffend aan de buitenkant.

Je hebt jezelf uitgehongerd, leeggehaald. God, wat ben je trots op jezelf!

Van harte gefeliciteerd. Iedereen bekijkt en benijdt je: wauw … ik wou dat ik de moed kon opbrengen om dit ook te doen …

NIET DOEN!!!

De lege ballon …

 

10kg-in-14-dagen-vermageren

 

Herinner je je hem nog uit je kindertijd, of na het verjaardagsfeestje van één van je kids? Een verrimpeld hoopje ellende, goed om weg te gooien. Zo mooi als hij eens was, zo zielig is hij nu! Vergane glorie.

Dit gebeurt er eveneens met je cellen, wanneer het vermageren zo snel en drastisch is.

Tot vóór je 14-daagse kuur  waren ze vol, net zoals een opgeblazen ballon. Wanneer je je cellen met “geweld” doet slinken, krijgt de celwand niet te tijd om mee te krimpen. Na je tiende (?) dieet gaat het sowieso telkens moeizamer!

Heb je daarbij nog eens onvoldoende collageen (artikel nr. 12) door Vitamine C- tekort lijkt elke celwand een slappe elastiek.

Besef je wat jij je lichaam aandoet?

Wanneer iemand je ongewenst nog maar even aanraakt  – speels – lachend – voor de grap – slaan je stoppen door: Facebook en Twitter staan roodgloeiend, radio en tv brengen uitvoerig verslag, jobben staan op de helling, ongehoord, ongezien: foei, foei, foei … wangedrag … !!!

Maar jij vindt het veroorloofd je lichaam te mishandelen, te ondermijnen, eigenlijk te verkrachten: je doet het geweld aan.

 

10kg-in-14-dagen-vermageren

Nooit bij stilgestaan?

Er was geen respect voor jezelf vóór je 14-daagse kuur: want dan was het nooit zo ver gekomen en er is al helemaal geen respect wanneer je deze methode op je lichaam toepast.

Gillen wanneer men een vinger naar je uitsteekt, maar met volle verstand 10kg-in-14-dagen-vermageren en een schroothoop maken van je lijf …

 

De wraak van je lichaam is zoet!


10kg-in-14-dagen-vermageren

Net zoals uitgehongerde vogeltjes zitten àl je cellen “met hun bekje wagenwijd open” en alles wat er binnenkomt wordt gretig opgeslagen! Ze wéten nog dat er ooit betere tijden waren, want ze hebben een geheugen! De lege graanschuren van Egypte moeten weer aangevuld worden: het was nèt nog oorlog en dàt willen ze ten allen tijden voorkomen.  En … voorkomen is beter dan genezen.

Elke beloning die jij jezelf toestaat na je “ 10kg-in-14-dagen-vermageren ” – actie, gaat regelrecht naar je lege cellen, die uitgehongerd zijn. Ze lachen in hun vuistje.

En jij stelt vast dat er na zeer korte tijd weer cijfers veranderd zijn op je weegschaal … (hogere …)

Alle moeite voor niets. Even nog en je bent weer dat vetgemeste varkentje van voorheen!!!

MINDSET

 

Diëten helpt niet! Honger lijden, afzien en 10kg-in-14-dagen-vermageren is zinloos geweld!

Ik weet dat ik in herhaling val en iedereen wil zijn pilletjes kunnen verkopen. Je maakt helaas enkel de producenten en apothekers rijk.

Dat kan toch de bedoeling niet zijn.  10kg-in-14-dagen-vermageren

 

De regel zou moeten zijn: de tijd die je nodig gehad hebt om de extra kilo’s te behalen die je nu hebt … zoveel tijd zou je moeten gebruiken om de omgekeerde en bewuste weg weer af te leggen naar jouw perfecte gewicht.

 

Zolang je denken niet verandert, blijft het een verloren strijd met de kilo’s en vernietig jij je lichaam, zonder dat het aan de buitenkant zichtbaar is.

Jezelf telkens belonen na elke inspanning  (zie mijn eerste artikel) en de dwingende nood ervaren om mentale gaatjes te blijven vullen is een vastgeroest denkpatroon.

 

Stap eruit.

Hypnose en/of een opleiding in de Levenskunst  (link)

helpen je om evenwichtig te komen, te zijn en te blijven om zo blij en tevreden door het leven te gaan.

Soms heb je écht hulp nodig om uit het moeras te geraken. Blijf niet zo koppig en halsstarrig vasthouden aan een gedragspatroon dat enkel kommer en kwel oplevert.

Ik gooi je deze reddingsboei toe … grijp je hem?

10kg-in-14-dagen-vermageren is écht uit den boze, hoe aanlokkelijk het ook voorgesteld wordt.

Leer lekker en gezond eten! Eet je slank!

 

Wil je toch graag andere bronnen raadplegen voor meer recepten?

 

1. De afslank receptenbijbel valt bij zovelen enorm in de smaak. Ga eens grasduinen via onderstaande link. Misschien spreekt het ook jou aan en ga je er mee aan de slag! Want je weet dat JIJ het zelf moet doen …

Klik hier voor meer informatie:

2. Simpel Slank is niet het zoveelste dieetboek, maar een verfrissend afslankplan/boek, waarbij overgewicht bij de echte oorzaak wordt aangepakt: het balanceren van je lichaamseigen hormonen.  Mogelijk voel je je hier goed bij. Voor elk wat wils.  Het zou op jouw lijf kunnen geschreven zijn en is het voor jou een geschenk uit de hemel.

Wanneer je nieuwsgierig bent en méér wil weten: klik dan op deze link.

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *