Voeding en kanker – is er een verband – wat je niet mag weten. (25)

Hebben voeding en kanker iets met elkaar te maken?

Beïnvloedt het ene het andere en zo ja … wat is dan het verband?

Dit is een inleidende blog, wordt volgende week vervolgd: “Kanker genezen – voeding en behandelingswijzen”

 

voeden en kanker

 

Kanker … een woord met zoveel zwaarte … een doodsvonnis … het zal je maar overkomen … onherroepelijk … weinigen genezen … nú is het oké: genezen verklaard, maar blijft het zó??? Constante angst voor de komende vijf jaar …??? Géén minuut nog leven zonder zorgen …

 

 

Is er iets dat jij niet mag weten? Dat zorgvuldig voor je verborgen gehouden wordt?

 

Reguliere “genees”kunde en alternatieve

(lees: additieve) benadering

 

Soms is het woord  “genees” ver te zoeken …

Met het woord ongeneeslijke ziekte worden mensen vaak de laan uit gestuurd.

Daar moet je leren mee leven of … je gaat er gewoon aan dood. “We” doen wel alles wat we kunnen, maar jammer en helaas … het heeft niet mogen baten: de behandelingen sloegen niet aan.

Herkenbaar?

De ver-van-mijn-bed-show: tot het iemand van jouw geliefden betreft. Dan knabbelen ze aan je veld en komt het wel héél dichtbij. Op dat ogenblik ga je verder kijken dan je neus lang is: dit kan toch écht niet … de wetenschap staat zóóóó ver en hier hebben ze niets voor??? Onbegrip, machteloosheid, woede, opstandigheid …

Zoveel geld werd er al ingezameld voor onderzoeken: “kom op tegen kanker!”

Het is écht niet wat het lijkt!

voeding en kanker

 

 

Vesalius [een Belgische arts (1415- 1564)] mag als grondlegger beschouwd worden van de menselijke anatomie. Hij sneed de eerste lijken open voor onderzoek en verdiepte zich in de werking het menselijk lichaam. Dit is zo een slordige 450 jaar geleden! Het was een openbaring.

 

 

 

 

Ondertussen werd er heel wat onderzoekingswerk verricht. Maar helaas werden niet alle resultaten correct de wereld ingestuurd. Er werd vastgesteld dat een komma één plaatsje naar vóór of naar achter bij het eindcijfer, een hemelsbreed verschil kon uitmaken. En … wat niet weet, niet deert!

Bij het éne konden er peperdure medicamenten ingezet worden, waar bij het andere resultaat het lichaam zelf de genezing op gang kon brengen. Maar dan werd er ook niets verdiend. En dààr draait het allemaal om.

 

Aan gezonde mensen is niets verdiend.

 

Je zal maar pech hebben wanneer onderzoekers hun resultaten wél bekend maken.

Wat jij niet mag weten …

Dr. Royal R. Rife (1888-1971) ontdekte dat elke kanker te genezen is binnen de 4 uren tot 16 weken, naar gelang de hardnekkigheid van de veroorzaker: door déze met zijn eigen frequentie te doden.

voeding en kankerIn 1929 wilde hij zijn bevindingen – tijdens een galadiner – aan vooraanstaande geneesheren en wetenschappers bekend maken mét het nodige bewijsmateriaal.

Een grotere bedreiging kon je je niet voorstellen.

Zijn bevindingen werden in de doofpot gestopt, hij werd monddood gemaakt en zijn uitvinding ging verloren in de tijd. Je hebt nooit van hem gehoord. Hij stierf anoniem en gedesillusioneerd. Ondanks dat hij kon bewijzen, keer op keer, dat hij kanker kon genezen, werd hem overal de deur gewezen. Gewist uit de geschiedenisboeken, uitgewist als geniaal wetenschapper.

 

Waarom zou je een biljoenen industrie opheffen door kanker te genezen?

 

Lees hier de originele publicatie onder de rubriek Frequentietherapie

Parallel met Dr. Rife en onwetend van elkaar, ontdekte in Canada een biologe hetzelfde resultaat.

Dr. Hulda Clark (1927-3.9.2009) ontwikkelde op hetzelfde basisprincipe een toestel waarmee kanker en alle andere ziekten genezen konden worden: ook haar wachtte een bitter leven, want Big Pharma nam hier eveneens de touwtjes in handen.

Zij liet echter haar zonen (tijdens haar gevangenneming) alles op internet zetten: haar visie: “mij kan je doodmaken, mijn uitvindingen niet!!!”

Wat doet dit met jou, nu je dit leest, terwijl jij net de zoveelste gulle donatie voor kankerbestrijding geschonken hebt en er op ditzelfde moment één van je dierbare naasten op sterven ligt aan dezelfde ziekte?

Na deze twee pioniers zijn er nog veel meer onderzoeken bekend, waaruit blijkt dat elke kanker geneesbaar is en wat het verband is tussen voeding en kanker.

 

Wat is een ongeneeslijke ziekte?

 

Dit is een aandoening waarvoor de chemische industrie (lees Big Pharma) nog geen scheikundige samenstelling gevonden heeft of althans beweert er niet over te beschikken. Waarom??? Om andere middelen te kunnen inzetten waar méér aan verdiend is.

Artsen worden verplicht om bepaalde medicatie en methodes voor te schrijven – of hun licentie van arts wordt hen ontnomen … Maffia in de geneeskunde? Ja hoor.

Denk de volgende keer maar eens twee maal na wanneer je nog een euro schenkt voor het goede doel. De salarissen van de beheerders van alle “goede doelen”- organisaties kan je gewoon op internet terugvinden. Betaal jij hun rijkelijk maandloon of wil je eerlijke onderzoeken?

 

voeding en kanker

 

Vanuit het Oosters denken krijg je een heel andere invalshoek.

De Oosterse geneeswijzen zijn méér dan 5000 jaar oud in tegenstelling tot de reguliere geneeskunde. Elke dag blijkt de invalshoek nog steeds te kloppen.

Er zijn volgens hen geen ziekten, enkel zieke mensen die min of meer uit evenwicht zijn door onverwerkte emoties, trauma’s,  … die ze niet de plaats kunnen geven die deze emoties mààr hebben. Het lichaam zoekt zijn evenwicht en zet het immuunsysteem in werking om weer in balans te komen: zie blog (8)

Elke ziekte is maar een lampje op het dashboard: een waarschuwing dat er een klein of groot gevaar dreigt dat aangepakt moet worden. Een kankerpatiënt krijgt een grotere waarschuwing: het is een zwaailamp mét loeiende sirene: een krachtige oproep om uit de disharmonie te stappen en de balans te herstellen: géén dodelijke ziekte!!!

 

voeding en kanker

 

Elke kanker is te genezen,

maar niet iedereen geneest van kanker:

 

net omwille van bovenstaande definitie van ziek-zijn.

Niet iedereen krijgt de juiste begeleiding en inzichten om de oorzaak te achterhalen zodat de balans weer in evenwicht komt en blijft. Indoctrinatie: énkel chemo en bestraling geneest (mogelijk) de kanker!!!

Er wordt nooit een verband gelegd tussen voeding en kanker en wat bepaalde ‘eetbare’ producten met je lichaam doen. Wordt de voedselinspectie óók rijkelijk gesponseerd door Big Pharma??? Hoe groot is de macht en impact op politiekers?

Als je mensen bewust toestaat ‘vergif ‘ te consumeren, kan je nadien een ‘tegengif’ inzetten om de situatie weer recht te trekken. Is óók een manier van zakendoen …

In de welvaartslanden komt kanker veel meer voor dan in landen waar men nog onbewerkt voedsel tot zich neemt.

Er blijkt dus wel een verband te bestaan tussen voedsel en kanker.

 

Merkwaardig toch:

als er melding gemaakt wordt dat er een hardnekkige virus de ronde doet en je pc loopt gevaar, stel je vast dat er onmiddellijk daarna een antivirus programma te koop wordt aangeboden …

Eerst zelf ziek maken en dan ‘zo gezegd’ genezen (of net niet)! Slim bedacht.              Kassa-kassa.

Voeding en kanker: volgende week ga ik hier uitgebreid op in.

Je krijgt dan zicht op alle momenteel beschikbare middelen om kanker werkelijk te genezen.

Aan jou de keuze hoe je je laat behandelen als bij jou de diagnose gesteld wordt. Het kàn anders!!!

Link naar daadwerkelijke hulp om je emoties in evenwicht te krijgen en te houden in de opleiding: Levenskunst.

Je leest volgende week wat het werkwoord  “kankeren”  werkelijk met je doet.

 

Wil je dat je leven er weer zó gaat uitzien?

 

voeding en kanker

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *