Webshop

Dieetboeken: een greep uit het ruime aanbod

Deze boeken zijn een meerwaarde.

webshop

Verruim je inzichten en ga er succesvol mee aan de slag.

Ze werden met zorg voor je geselecteerd.

 

1. De voedingswijzer: Juglen Zwaan

Klik hier voor de Voedingswijzer:


Eten doen we allemaal dagelijks, maar wat stoppen we nu precies in onze mond? Wat zit erin? Wat doet het met onze gezondheid? Dit gebonden, full colour boek van 480 pagina’s geeft daar op een begrijpelijke manier antwoord op.

Honderden voedingsmiddelen komen uitgebreid aan bod. Uniek is ook de zelfhulpwijzer, waarbij eenvoudig is op te zoeken welke voedingsmiddelen positief kunnen inwerken op bepaalde klachten.

Het is een zeer complete gids, waarbij gebruik gemaakt is van de huidige wetenschappelijke kennis over voeding en gezondheid.

Nog niet eerder is er zo’n compleet naslagwerk verschenen waarin vrijwel alle onbewerkte voedingsmiddelen uit de supermarkt zo uitgebreid besproken zijn.
Aan bod komen onder meer groenten, fruit, noten, zaden, granen, peulvruchten, kruiden, kiemen, slasoorten, zeewier, oliën, vetten, vlees, vis, zuivel, dranken en meer.

 

2. Hoe te eten, te bewegen en gezond te zijn: Paul Chek

 

Klik hier voor: Hoe te eten

De manier waarop we op voedsel, beweging en stress reageren, varieert per persoon, net zoals je vingerafdrukken. Dit boek van fitnessgoeroe Paul Chek, 320 pagina’s met honderden full-color foto’s en duidelijke uitleg, brengt jouw individuele behoeften in kaart en leert je hoe je met dingen kunt omgaan die jou ervan weerhouden om je op je best te voelen en er op je best uit te zijn.

* Leer hoe je je maaltijden samenstelt om je optimale gewicht te bereiken.
* Leer de waarheid over vetten en oliën, dierlijke producten en granen.
* Begrijp de enorme invloed die stress op je lichaam heeft.
* Word ongewenste symptomen, zoals acne, geïrriteerde darmen, zure reflux (maagzuur), een opgeblazen gevoel, hoofdpijn, gewrichtspijn en meer, door het eten van de juiste voedingsmiddelen en voor jezelf zorgen de baas.
* Dit boek zal je leren hoe je je potentieel kunt bereiken!

 

3. Bulletproof-voedingsplan: Dave Asprey

Klik hier voor: Bulletproof-voedingsplan.

In 1995 was Dave, destijds midden 20, een jonge, succesvolle ondernemer en door zijn bedrijfsactiviteiten zelfs al een Silicon Valley-multimiljonair. Hij had slechts één probleem: hij woog 135 kg, at en leefde zeer ongezond en hem was rond zijn dertigste door z’n dokter voorspeld dat hij binnen afzienbare tijd dood zou gaan, tenzij hij het een en ander zou veranderen.

Het resultaat van het Bulletproof-voedingsplan voor Dave en vele anderen:
* Niet meer moe zijn en ‘barsten’ van de energie.
* Allerlei ontstekingen op vele plaatsen in het lichaam worden opgelost.
* Niet meer talen naar junkfood, tussendoortjes en andere snacks.
* Afkomen van diverse verslavingen (de meeste mensen zijn suikerverslaafd).
* Een sterkere wilskracht krijgen en je prestatievermogen vergroten.
* Op je ideale gewicht komen en blijven.
* Je immuunsysteem versterken en je biologische leeftijd omlaag brengen.

 

4. Opgeblazen gevoel: Robynne Chutkan

 

Klik hier voor: Opgeblazen gevoel

 

Met dit boek kun je precies bepalen wat de hoofdoorzaak van je opgeblazen gevoel is, of dit nu de kunstmatige zoetstoffen in je sportdrank zijn, het hoestmiddel dat je gebruikt, een niet-herkend schildklierprobleem of een van de andere 101 veelvoorkomende oorzaken.

Begrijpen wat er achter je pijn en ongemak zit is de sleutel om voor altijd je opgezette buik kwijt te raken. Als je jouw aandoening precies hebt vastgesteld, biedt dr. Chutkan een duidelijk actieplan om de achterliggende oorzaak te verhelpen, je systeem te herstellen en je spijsverteringskanaal als een goed geoliede machine te laten lopen.

Direct herstel ligt binnen handbereik – nog heel even, en je bent weer helemaal jezelf!

Dit van-A-tot-Z-handboek is een must om voorgoed van je opgeblazen gevoel af te komen.