Mindset en vermageren – een mentaal gebeuren – motivatie en afvallen (19)

Mindset en vermageren: het heeft op de éérste plaats met denken te maken méér dan met eten.

mindset en vermageren

 

 

Mensen stellen vast dat écht leven niet zo evident is. Herhaaldelijk voelen ze de vaste grond onder hun voeten als het ware wegschuiven.

 

 

 

 

Heb jij ook dat gevoel dat je soms op drijfzand zit …  dat bepaalde dingen je altijd opnieuw overkomen … je soms de grip op de zaak verliest … er energieverlies is …
dat je geleefd wordt in plaats van zelf te leven … je komt er maar niet uit … dan lijkt eten soms de enige oplossing

Je grijpt dan ook naar eten:

want je ervaart een leegte die gevuld moet worden: je gaat mentale gaatjes vullen met chocolade, vanille, suiker onder welke vorm dan ook of je gaat je gewoon volproppen tot je barst.

 

mindset en vermageren

 

 

 

Je hebt de situatie niet meer in de hand!

 

 

 

 

 

 

Je móet een kik krijgen, een boost … want je loopt op je tandvlees.

Maar eens uitgewerkt, val je dieper dan voorheen. Je bloedsuikerspiegel maakt bokkensprongen. Zoveel energie je door ‘het hulpmiddel’ ervaren had, zo laag zak je nadien onderuit. Het wordt een vicieuze cirkel! Je ziet geen verband tussen mindset en vermageren. Het is een onweerstaanbare drang die de cirkel in stand houdt.

De kunst bestaat erin die cirkel te doorbreken: dezelfde gedachten en handelingen leveren steeds hetzelfde resultaat op. Het willen stoppen met snoepen en de steeds weerkerende vreetbuien, is boter aan de galg. Het lukt NOOIT!!! De hel is geplaveid met goede voornemens. In mijn vorig artikel (18) kon je lezen dat ontgiften (detox) zinloos is. Het is de zoveelste reclamestunt om producten te verkopen.

Het citroensap komt na enkele dagen je oren uit en de ‘tover’- capsules kosten handenvol geld!!!

Veertien dagen later lig je opnieuw in je luie zetel met een heel pak chocolade, chips of koekjes … Mórgen herbegin ik met vermageren …

Herkenbaar?

Je beseft niet dat mindset en vermageren hand in hand gaan.

Je lichaam is bekwaam om alles te doen wat je “mind” het voorhoudt.

 

Mindset en vermageren

 

Daarvoor is verandering nodig!!!

Maar dan moet je mind ook over kristalheldere en correcte informatie beschikken. Een reset van je mind kan je niet zomaar uit je mouw schudden. Die reset kan gebeuren door hypnose (zie blog 17) of door een zeer doelgerichte opleiding.

Eigenlijk wordt daar niets nieuws aangereikt. Want eigenlijk weet je die dingen allemaal … enkel … het wordt door jou niet in de praktijk omgezet..

Je doet niets met je weten!

Je weet ook dat je, om een huis te bouwen stenen, mortel, een truweel en nog een hele boel andere dingen nodig hebt! Maar … kan jij met die kennis een muur metsen, laat staan een heel huis?

NEEN!!!

Doordat je praktijkervaring mist, breng je er niets van terecht ook al “weet” je alles.

Je zou eigenlijk naar de praktijkschool  – het technisch onderwijs – van het leven moeten gaan om het vak Levenskunst te leren beheersen.

Het maakt niet uit of je 10 jaar, 20, 30, 50 of ouder bent: na je opleiding verandert je leven de dag tegen de nacht.

      Waaruit bestaat die praktische opleiding?

 

 

mindset en vermageren

 

In een 6-delige reeks (à rato van 2 sessies/per week) worden ‘12 sleutels’ aangereikt.

Sleutels openen deuren, zodat je er door kan gaan. Sleutels geven je toegang tot iets wat verborgen is. Deze sleutels onthullen het geheim van een gelukkig, evenwichtig leven.

De omstandigheden in je leven veranderen niet, enkel jouw visie op de dingen brengt de verandering tot stand. Je krijgt een nieuwe invalshoek om naar hetzelfde te kijken.
Plots ga je merken dat het ook anders kan … en … dat je werkelijk gelukkig bent. Vermageren is dan geen opgave meer!

Een gelukkig en evenwichtig mens brengt spontaan respect op voor zijn lichaam en geeft het enkel dàt, waardoor het goed gevoed wordt. Vanuit je vernieuwde mindset ga je anders naar voeding kijken. Je beseft dat mindset-en-vermageren één potje nat zijn. Niet “willen” maar werkelijk “handelen” wordt een vanzelfsprekendheid.

Samen met het krijgen van deze verbluffende inzichten, word je volledig lichamelijk behandeld.
De meridianen of energiebanen worden opengemaakt door middel van Reflexologie, Shiatsu en een energetische behandeling. Elke sessie duurt + 2 uren.
Lichaam en geest komen zo in evenwicht.
Het is echt mogelijk om als een gelukkig mens door dit leven te gaan.

 

mindset en vermageren

Via deze link kom je op de site, waar je alles verneemt over hypnose en de opleiding in de Levenskunst. Je vindt de rubrieken onder de hoofding: Aanbod

Zo wordt mindset en vermageren kinderspel.

 

Wil je toch graag andere bronnen raadplegen voor meer recepten?

 

1. De afslank receptenbijbel valt bij zovelen enorm in de smaak. Ga eens grasduinen via onderstaande link. Misschien spreekt het ook jou aan en ga je er mee aan de slag! Want je weet dat JIJ het zelf moet doen …

Klik hier voor meer informatie.

 
2. Simpel Slank is niet het zoveelste dieetboek, maar een verfrissend afslankplan/boek, waarbij overgewicht bij de echte oorzaak wordt aangepakt: het balanceren van je lichaamseigen hormonen.  Mogelijk voel je je hier goed bij. Voor elk wat wils.  Het zou op jouw lijf kunnen geschreven zijn en is het voor jou een geschenk uit de hemel.

Wanneer je nieuwsgierig bent en méér wil weten: klik dan op deze link.

 

 

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *